Lepopäivä ja lauantai-ilta, mieli teki pizzaa! Tämän sitten tein, elämäni ensimmäistä kertaa laskin kalorit ja vaihdoin ketsupin tomaattipyreeseen, tonnikalan öljystä veteen sekä oltermannin 17 % prosenttiseen. En edes viitsinyt laskea paljonko aiemmassa pizzassani on ollut kaloreita, varmaankin tuplat. Yllättäen se juttu oli tonnikalan laskenut rasvaprosentti, joka teki tästä ehkä aavistuksen kuivaa. Ensikerralla tomaattia ja sipulia joukkoon mukaan. Mutta todellakin maistui erinomaisen herkulliselta tämäkin:
|
Tonnikalapizza 496 kcal |
Pirkka pizzapohja
Puoli purkkia tomaattipyrettä, tonnikalaa ja ananasta
Pari desiä juustoraastetta
Uunissa 250 astetta 6 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti