Olen nelikymppinen nainen tutustumassa itseeni, elämääni ja kaikkeen mikä siihen liittyy.
Lempeydellä, rakkaudella ja pakottamatta pyrin oppimaan uutta ja elämään tasapainossa.
Tämä blogi on ihmisen matkaa omaan itseensä ja tänne mahtuu kaikki mikä elämässä on.
Elämässä pinnalla tällä hetkellä oleminen kehoni kanssa.
Jalat meni alta jouluna 2012 ja laihdutus ja kunnon kohottaminen alkoi tammikuussa 2013.
Vuodessa kunto koheni hurjasti ja paino tippui reilut 10 kg.
Matka jatkuu normaalipainoon ja parempaan kuntoon...

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Kuukaudessa miinus 1 kg

Jep, näin on nyt viimeinen kuukausi mennyt. Juhlissa tulleet plussat katosivat suurimmaksi osaksi muutamassa päivässä, eli ne olivat arvatenkin suurimmaksi osaksi sitä turvotusta ja nestettä jota suolainen ruoka ja alkoholi tuovat. Mutta jumittelee paino edelleen, ja hitaasti mennään eteenpäin. Liikkua en ole oikeastaan jaksanut, viitsinyt jne sairasteluiden ja lomanviettämisen takia. Eilen oli ensimmäinen fustra ja crossari tuntui ärsyttävän raskaalta parin kuukauden takaiseen... tosin ei niin pahalta kuin silloin aloittaessani. Selkä, niska-hartia- seutu erityisesti kiitti. Huomenna olisi seuraava fustra ja uiminenkin on alkanut jälleen mielessäni olemaan - kaipuu altaaseen alkaa kasvaa.

Aikataulu syksyn osalta on hieman kesken. Monta monta asiaa on maailmassa erityisesti syksyisin joihin tahtoisin osallistua ja olla mukana.. ja sitä oman elämän tasapainoa ja kokonaisuutta joutuu katsomaan monta monta kertaa. Jotta tekeminen ja lepo ja ravinnot ja jaksamiset ja ja ja asettuvat niin että minun on hyvä olla. Kun en halua juosta pää kolmantena jalkana paikasta toiseen vaan nauttia elämästä, silloinkin kun siinä on paljon. Tämä on pitkälle mielenrauha kysymys, mutta myöskin kalenteroinnilla on suuri vaikutus siihen miten olen ja voin.

Tavoitteeni -30 kg tänä vuonna tuntuu juuri nyt kovin kaukaiselta, mutta en ole kokonaan hylännyt sitä vielä. Ajatukset muuttuvat, ja tavoite ei tänään tunnu niin tärkeältä kuin tämä matka itsessään. Sillä nämä tavat joita tällä matkalla opin, kannattelevat sitten kun ole tavoitteessa. Sillä tuo tavoitehan on lopultakin uusi startti uuteen projektiin, joka tulee jatkumaan vuosia. Sillä en aio lihoa uudestaan, vaan jatkaa tätä edelleen. Sekä ravintoa että liikkumista, sillä haluan olla terve ja jaksava.


1 kommentti:

  1. Kilo kesäkuukaudessa on hyvä saavutus. Minullakin laihdutus on tökkinyt, on ollut niin paljon kaikkea muuta mutta olen kuitenkin saanut itseni pysymään bmi 30 alle, milloin enenmmän milloin vähemmän. Nyt olis tarkotus saada jouluksi seuraavalle kymmenluvulle, ainakin yritän. Mutta tärkeintä on tietysti ettei paino enää nouse.

    VastaaPoista