Olen nelikymppinen nainen tutustumassa itseeni, elämääni ja kaikkeen mikä siihen liittyy.
Lempeydellä, rakkaudella ja pakottamatta pyrin oppimaan uutta ja elämään tasapainossa.
Tämä blogi on ihmisen matkaa omaan itseensä ja tänne mahtuu kaikki mikä elämässä on.
Elämässä pinnalla tällä hetkellä oleminen kehoni kanssa.
Jalat meni alta jouluna 2012 ja laihdutus ja kunnon kohottaminen alkoi tammikuussa 2013.
Vuodessa kunto koheni hurjasti ja paino tippui reilut 10 kg.
Matka jatkuu normaalipainoon ja parempaan kuntoon...

torstai 25. huhtikuuta 2013

FitFarm Lite alkoi

Voitin hiljattain facebookissa FitFarmin Liten, eli nettivalmennuksen, ja se alkoi maanantaina. Olen ollut ihmeissäni niiden ravinto-ohjeiden ja kaiken muunkin kanssa. Hieman pohtinut ja katsellut ja lopulta ajatellut että pyrin tekemään ohjeiden mukaan juuri niin pitkälle kuin suinkin kykenen. Ravinto-ohjeita olen ihmetellyt eniten vaikka se onkin suurimmalta osaltaan ns perusruokaa niin joukossa on jotakin juttuja joita en ole käyttänyt ollenkaan. Esimerkkinä vaikkapa soijalesetiinirae, jota vihdoin sain eilen. Täällä maalla ei kaikki ole aina niin yksinkertaista.. Se mikä vielä puuttuu on palautumisjuoma jonka toivon saavani hankittua vielä tällä viikolla.

Mutta tänään siis oli ensimmäinen aamupala fitfarmin tyyliin... ja kyllähän sen söi. Vaikka olen hemmotellut aiemmin itseäni mm laittamalla puuroon voisilmän jne. Nuo soijalesetiinirakeet hieman takertuivat kyllä kurkkuun.. lopulta huomasin olevani jopa lievässä ähkyssä. Puuron lisäksi tein aineksista smoothien ja se oli kyllä tosi tujua tavaraa verrattuna niihin herkkusmoothieihin joita olen normisti aamuisin itselleni tehnyt.

Se mihin olen kiinnittänyt ohjeissa huomita on se että suolan määrä on merkitty. Punnitsin päivittäisen suolan jo eilen illalla ja kappas vain kuinka paljon viisi grammaa onkaan! Mietin että kun en ole noita valmisruokia nyt tullut syöneeksi, että voisikohan olla että suolan puute on ollut eräs syy minua usein vaivanneeseen päänsärkyyn? Lisäksi ilmeisesti myös öljyn määrä on jäänyt liian vähäiseksi. Kokeilen tätä nyt mielelläni, sillä monesti on tuntunut että energiat on tosi vähillä. Aika näyttää miten tämä alkaa sujumaan..

..en ole ollenkaan veri ikenissä toteuttamassa tätä vaan ihan omalla painollaan annan näidenkin tietojen tulla tai olla tulematta.


2 kommenttia:

  1. Kiva kokeilla jotakin uutta, se tsemppaa kummasti.
    Onko tuo pitkäaikainenkin valmennus?
    Ja mitä muuta siinä on kuin ruokavalio?

    Ja tälläkö lähtee nyt sitten se seuraava 10kg?

    Jaksamista ja innostusta!

    VastaaPoista
  2. Tää kestää muistaakseni 10 viikkoa. Tässä on ruokavalion lisäksi monta erilaista treeniohjelmaa; salille, kahvakuula, kotitreeni ja extratreenejä ja kaikki noi on hyvin tehty videoineen kaikkineen. Lisäksi on mm liikepankki sekä foorumi jossa voi kysellä lisäjeesejä trainereilta ja jutella muiden kanssa jne jne.

    Mulla on tavoite että kesän lopulla olisi se seuraava 10 kg pois ja sitten syksyn aikana loput 10 kg - ei ole mikään kiire ja olihan tässä tosi nopea aloitus. Nyt on ihan selvästi sellaista väsähtämistä ilmassa joten kuuntelen sitä ja otan rauhallisemmin. Liikunnat on selvästi jäänyt vähemmälle kevyiden sankarien loppumisen jälkeen - keskittyminen on nyt näköjään ennen kaikkea työasioissa. Mutta jahka nämä saan pois käsistä niin kuvittelen lisätsempin nousevan.. Mutta nyt olen juuri lähdössä sankarien jatkoryhmään- hurraa! Ihanaa nähdä tuttuja samalla matkalla kulkijoita!

    VastaaPoista