Olen nelikymppinen nainen tutustumassa itseeni, elämääni ja kaikkeen mikä siihen liittyy.
Lempeydellä, rakkaudella ja pakottamatta pyrin oppimaan uutta ja elämään tasapainossa.
Tämä blogi on ihmisen matkaa omaan itseensä ja tänne mahtuu kaikki mikä elämässä on.
Elämässä pinnalla tällä hetkellä oleminen kehoni kanssa.
Jalat meni alta jouluna 2012 ja laihdutus ja kunnon kohottaminen alkoi tammikuussa 2013.
Vuodessa kunto koheni hurjasti ja paino tippui reilut 10 kg.
Matka jatkuu normaalipainoon ja parempaan kuntoon...

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Taktisia ongelmia

Nämä nyt tiputetut kilot ovat vieneet enemmän tilavuutta pois kun olen ymmärtänytkään. Lempi bikinit on pakko hyvästellä (ihat turkoosit!) ja rintaliivit ovat alkaneet pyörimään päällä.. ja sama juttu monie muidenkin vaatteiden kanssa. Onneksi olen erityisen ihastunut kaikkiin venyviin materiaaleihin, neuleisiin ja trikoisiin, jotka sopivat kyllä ihan jees ja itse asiassa alkavat vain näyttää paremmilta. Mutta on paljon juttuja jotka eivät vain kerta kaikkiaan enää toimi.. hienoa, upeaa ja surullista samaan aikaan. Alan myös ymmärtää että vaatteet eivät ole ainoita jotka jäävät liian isoiksi. Myös jalka on pienentynyt, kengän koko puolesta numerosta yhteen numeroon. Kaikki taitaa loppupeleissä mennä uusiksi.

Kiehkuroin edelleen siinä just ja just himppua vaille 10 kg. Eli tänä aamuna EDELLEEN 100g vajaa jotta se kymppi tulisi täyteen. Osansa saattaa olla sillä valkosuklaakakulla jota tuli maisteltua varovaisesti viikonloppuna, osansa sillä että kauheasti ei ole just nyt potkua liikkumiseen eikä aikaakaan kun töitä on just sen verran, ja osansa tällä naisen kierrolla joka on meneillään..

Uskon ja luotan että se on nyt tosi lähellä kuitenkin, tällä viikolla...?


1 kommentti:

  1. Kunhan se naisen kierto on ohi niin menee alle sen 10. Viikonvaihteessa saat sitä jo juhlia. Ja saat varmasti hyvästellä moneen kertaan uikkarit, rintsikat, pikkarit, puserot, mekot... eli ei ehkä kannata tässä vaiheessa uusia koko garderoobia.

    Meilläkin oli karkkiviikonloppu ja se nyt sit näkyy vaakalla.

    VastaaPoista