Olen nelikymppinen nainen tutustumassa itseeni, elämääni ja kaikkeen mikä siihen liittyy.
Lempeydellä, rakkaudella ja pakottamatta pyrin oppimaan uutta ja elämään tasapainossa.
Tämä blogi on ihmisen matkaa omaan itseensä ja tänne mahtuu kaikki mikä elämässä on.
Elämässä pinnalla tällä hetkellä oleminen kehoni kanssa.
Jalat meni alta jouluna 2012 ja laihdutus ja kunnon kohottaminen alkoi tammikuussa 2013.
Vuodessa kunto koheni hurjasti ja paino tippui reilut 10 kg.
Matka jatkuu normaalipainoon ja parempaan kuntoon...

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Mango ylläri!

Olen viimeaikoina kirjoittanut syömiseni ja kalorit ruutuvihkoon, ja ynnäillyt niitä sinne. Alussahan laskin kaloreita kiloklubiin, mutta alkoi rasittaa koneella ravaaminen JA huomasin etten sisäistänyt kaloreita, en oppinut niitä ulkoa, ne eivät tulleet minuun tiedoksi, kun niitä ei tarvinnut itse kirjata. Tämä tapa on nyt toiminut mulla useamman viikon.

Monesti purkin kyljestä näkee heti että minkä verran kaloreita missäkin on, monet jo muistan ulkoa muutenkin. Aika harvoin tarvitse netistä lähteä katsomaan minkä verran missäkin on.

Tänään oli sellainen päivä - ja leuka loksahti melkoisesti kun hemmottelin itseäni magolla - ja siinä helkkarin hedelmässä on 186 kaloria! Myönnän että en olisi uskonut..

Vielä tarkempi tutkimus mangoon (ajatuksena "eeeei vooooi olla totta!") paljasti sellaisen seikan että kannattaisi punnita tuo syötävä osuus mangosta ja laskea sen mukaan että sadasta grammasta tulee 67 kaloria.. silloin pääsee lähemmäksi totuutta. Mutta menin syömään ennen punnitusta, joten saipi nyt tältä kerralta olla. Ensi kerralla kuitenkin punnitsen..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti