Olen nelikymppinen nainen tutustumassa itseeni, elämääni ja kaikkeen mikä siihen liittyy.
Lempeydellä, rakkaudella ja pakottamatta pyrin oppimaan uutta ja elämään tasapainossa.
Tämä blogi on ihmisen matkaa omaan itseensä ja tänne mahtuu kaikki mikä elämässä on.
Elämässä pinnalla tällä hetkellä oleminen kehoni kanssa.
Jalat meni alta jouluna 2012 ja laihdutus ja kunnon kohottaminen alkoi tammikuussa 2013.
Vuodessa kunto koheni hurjasti ja paino tippui reilut 10 kg.
Matka jatkuu normaalipainoon ja parempaan kuntoon...

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kipeänä olemista

Ensimmäin flunssa tämän vuoden aikana. Ja mie kun jo ehdin luulla ettei mikään pöpö muhun pysty kun syön niin terveellisesti ja liikun.. mutta toisaalta onhan mulla se kalorivaje. Plus että joskus on vaan niin kiire (olevinaan) ettei muka ehdi levätä tarpeeksi - ja silloinhan vastustuskykykin laskee..

Kuume kun nousee ja olo on onho niin hei hei säännöllinen ruokailurytmi sun muut. Ainakin näköjään mulla. Olen yrittänyt syödä rahkaa joka päivä että saisin ainakin proteiineja. Vaikeaa on ollut. Eilen söin lettuja ja vähän suklaata. Kaikki mikä menee juuri nyt alas on plussaa, kaloreista viis. Sen oivalsin että kun juuri nyt vesi (jota tykkään juoda normaalisti sen puolitoista litraa päivässä) ei kerta kaikkiaan maistu niin jääkaapista löytyi Dexalia. Dexal on siis hiilihydraattipitoinen urheilujuoma jota olen käyttänyt lähinnä silloin kun uin pidempää matkaa eli liikkuminen kestää sen parisen tuntia. Se meni alas näin kipeänäkin ja olo tuli heti paremmaksi kun sai nestettä ja hiilihydraattia. Itse en sitä jaksanut sekoitella eikä kädet ollut niin kovin vakaat joten mies teki mulle sitä pulloihin ja olen sitä lomotellut. Tosin yhtään en ole jaksanut laskea onko nestettä mennyt tarpeeksi.. viime päivinä on pitänyt katsoa ulos jotta on tiennyt onko yö vaiko päivä.

Jokapäiväinen vaa´allakin käyminen on jäänyt. Ihan sen takia kun ei vaan ole edes sen vertaa selvillä päivärytmistä että milloin sitä olisin käynyt.. jos huomisaamuna olisi sen verran parempi olo että kykenisin.. jos en niin kyllä se lukema sieltä olotilan helpotuttua sitten ilmaantuu.

Sen verran vielä, että sattui vielä menkatkin tähän samaan syssyyn. Joten kiitettävästi on sitten kerralla kipuilua, tosin burana taittaa pahimmat tuskat molemmissa.

Välillä kun on ollut epätoivoinen olotila hikoillessa ja palellessa niin olen muistellut parin vuoden takaista sairaala reissua. Silloin olin jossakin elämän ja kuoleman tunnellissa ja muistankin sairaalapäiviltä vain muutamia hassuja hetkiä, kaikki muu on sumua. Joten siihen verrattuna tähän flunssa kuumeineen on sitten kuitenkin lasten leikkiä. Kumma kun se ei tunnu siltä juuri silloin kun olo on oikein kurja.. oletan olo helpottuvan kuitenkin päivä päivältä..




4 kommenttia:

  1. Odotettavissa huima pudotus !!
    Parane pian.. t äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pah mitään pudotusta.. kun lettujen ja suklaiden kanssa on tullut sählättyä.. lohtuherkkuja ;-)

      Poista
  2. Hei, törmäsin blogiisi kun etsin kokemuksia Fitfarmin dieeteistä. Blogeja löytyikin monia, ja keskustelupalstojen viestejä, mutta vain sinun blogiasi jaksoin lukea pidempään, lukaisinkin vissiin lähes kaikki kirjoituksesi samaan syssyyn. On jotenkin tosi inspiroivaa luettavaa ja todella hienoa, että sulla on lähtenyt kilot putoamaan noin vauhdikkaasti! Mahtavia vinkkejäkin oli välillä. Olisitko etukäteen uskonut, että alat laskea kaloreita kaikesta noin säntillisesti, vai sopiiko se luonteellesi? Musta nimittäin tuntuu, että se ei sopisi mun luonteelleni, vaikka hauska olisi havaita toisin.

    Ehditkö vielä jossain välissä vähän täsmentää, miksi Fitfarmin dieetti ei sulle tuntunut sopivan? Olen harkitsemassa kuuden viikon nettidieettiä, mutta epäilen sitä ruokavaliota - tykkään syödä monipuolisesti.

    t. Helka

    VastaaPoista
  3. Hei Helka, teenpä kysymyksistäsi ihan oman päivityksen tässä ihan lähiaikoina.. Hienoa että joku on saanut mun blogista jotakin :-)

    VastaaPoista