Olen nelikymppinen nainen tutustumassa itseeni, elämääni ja kaikkeen mikä siihen liittyy.
Lempeydellä, rakkaudella ja pakottamatta pyrin oppimaan uutta ja elämään tasapainossa.
Tämä blogi on ihmisen matkaa omaan itseensä ja tänne mahtuu kaikki mikä elämässä on.
Elämässä pinnalla tällä hetkellä oleminen kehoni kanssa.
Jalat meni alta jouluna 2012 ja laihdutus ja kunnon kohottaminen alkoi tammikuussa 2013.
Vuodessa kunto koheni hurjasti ja paino tippui reilut 10 kg.
Matka jatkuu normaalipainoon ja parempaan kuntoon...

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Elämää joululoman jälkeen..

Viimeinen kuukausi on mennyt mentaliteetilla "nyt nähdään paljonko paino voi kuukaudessa nousta" ja vaakalla käynti kertoi että +4,1 kg. Oletan osan tästä olevan nestettä, koska tuota suolaista on tullut vedettyä kaksin käsin. Puhumattakaan tietysti makeasta.. mutta juu, mielikuvista huolimatta ei kuukaudessa sitä kymmentä tai viittätoista kiloa saa itseensä tarttumaan. Koska ihan oikeasti en kyllä pidätellyt ollenkaan.

Seuraava testi onkin sitten kuinka nopeasti tuo lähtee terveellisesti pudottamalla. Elikkä mihinkään dieettiin en ole hyppäämässä vaan peruskevyellä ruokavaliolla liikkeelle.

Ja liikunta.. Ihanainen pt keksi että meidän eka treeni oli jo 2.1. ja aloitettiin bootcampilla. Voin kertoa että vaikka jarruttelin, ja kahvakuula siinä ihan kivasti liikkui, niin neljä päivää meni koko keho niin hemmetin kipeänä.. Joulunaikaan kun ei ole tullut muuta liikuntaa harrastettua kun kevyitä kävelylenkkejä koirien kanssa sekä muutaman kerran fustraa. Ja tuon fustaran puutteen kyllä huomaa, plus sen että aikaa on tullut vietettyä olkkarin sohvalla kutomassa. Nimittäin on tuo niska-hartia seutu sen verran kipeänä. Plussaa on kuitenkin se että nyt selätin sen kantapää- kammon joka on 20 vuotta kiusannut ja osaan tehdä omat ja perheen villasukat ihan itse!
( http://leenanlumous.blogspot.fi/2013/12/sukkasatu.html )

Ja miltä tämä ylimääräinen kehossa tuntuu, se tuntuu yllättävän raskaalta. Vähän kuin olisi läski-lapsi tuossa vatsassa, eli olisin raskaana.. Eli mieleen on juolahtanut se kun olin tämän kokoinen viimeksi ja tunsin oloni niin kamalaksi, ja nyt olen tuntenut olon kevyeksi ja raikkaaksi.. ja muutaman kilon lisällä jälleen tunnen itseni NORSUKSI, niin kyllä se on selvästi sellainen juttu että lihoessa sitä tuntee itsensä isoksi ja kamalaksi varmaankin koska siihen entiseen verrattuna on painavampi ja liikkuminen hankalaa. Ja sitten taas laihtuessa kevenee entiseen verrattuna.

Joten siis "raskaana" ja jumissa alkaa tämä vuosi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti