Olen nelikymppinen nainen tutustumassa itseeni, elämääni ja kaikkeen mikä siihen liittyy.
Lempeydellä, rakkaudella ja pakottamatta pyrin oppimaan uutta ja elämään tasapainossa.
Tämä blogi on ihmisen matkaa omaan itseensä ja tänne mahtuu kaikki mikä elämässä on.
Elämässä pinnalla tällä hetkellä oleminen kehoni kanssa.
Jalat meni alta jouluna 2012 ja laihdutus ja kunnon kohottaminen alkoi tammikuussa 2013.
Vuodessa kunto koheni hurjasti ja paino tippui reilut 10 kg.
Matka jatkuu normaalipainoon ja parempaan kuntoon...

maanantai 3. syyskuuta 2012

Viikko 35 / 2012

Maanantai:
Uintitreeni 1 = 900m
Vatsat 100
Venyttely 10 min
Uimamaisterin viimeinen osio eli vaatteet päällä uinti ja vedessä riisuminen.

Tiistai:
Uinti 1000 m
Jumppa 30 min
Venyttely 10 min

Keskiviikko:
Uintitreeni 2 = 1000 m
Vatsat 100
Venyttely 10 min
Uinti 200 m

Torstai:
Uinti 750 m
Jumppa 30 min
Venyttely 10 min

Perjantai:
Uinti 500 m
Oma jumppaohjelma 40 min
Venyttely 10 min

Lauantai & Sunnuntai:
Lepo


Krooli on alkanut sujua ja se tuntuu aivan huikealta. Joinakin päivinä en vain saa hengitystä pelittämään oikein millään, ja seuraavana se taas toimii, joten aika ailahtelevaahan tämä on. Mutta oi niin nautinnollista. Oikein yläselässä tuntuu ihana lämpö kun sitä jonkin verran ui.

Puolitoista vuotta tätä harrastusta nyt ja päätin sitten sijoittaa ensimmäistä kertaa urheilukassiin. Ja kun kerran ostin niin ostin kunnollisen. Nyt on laukussa itsessään kosteuden pitävä sivutasku johon uikkarit sujauttaa. On oikein merkkilaukku ja sopii mulle kun sattuu olemaan lila. Merkki on H2O (hih) ja koko 35 litraa joka tuntuu täysin riittävältä. Suurin ongelma olikin tuo koko edellisessä kassissani, sillä joskus tosiaan otan ne yökkärit mukaan ja tulen illalla niiden kanssa kotiin. Ja kassiin ei meinannut mahtua enää mitenkään..

Perjantaina sain Mirkalta oman vesijumppaohjelman jonka kävimme yhdessä läpi jotta ymmärrän miten liikkeet tehdään. Oikein hyvä ohjelma. Just sellainen jonka pystyn tekemään jotta jossa muutamassa kohdassa tulee kyllä isompikin tuska ;-) Perusidea on että uintitreenit maanantaisin ja keskiviikkoisin, jumpat tiistaisin ja torstaisin ja perjantaina tai lauantaina oma jumppa. Jossakin välissä noita uintitreenejä tulee varmaankin siirrettyä niiksi päiviksi kun on jumppa, niin että teen sitten samalla molemmat. Koska kesä alkaa olla lopuillaan ja tämä aikaa liikkua ei ole enää talvella niin ylenmääräisesti. Ja osa liikkumisesta ehkä jopa mahdollisesti tulee siirtymään ns "kuivalle maalle" eli omaan kotiin. Aika näyttää..

Olen lukenut todella paljon. Joskus tuntuu että loputtoman paljon. Ja opin. Kysymyksiä tuntuu olevan sisälläni tuhansia ja vastausten etsiminen ja tunnusteleminen tuntuu olevan tässä kohtaa pitkällinen prosessi. Ehkäpä elinikäinen. Jo sykkeen ymmärtäminen on asia jolle en ole uhrannut paljonkaan ajatuksia ennen. Ja nyt sukellan siihenkin.. ymmärtääkseni miten ihmiskeho toimii ja tutustuakseni paremmin omaan kehooni ja sen yksilöllisiin ominaisuuksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti