Olen nelikymppinen nainen tutustumassa itseeni, elämääni ja kaikkeen mikä siihen liittyy.
Lempeydellä, rakkaudella ja pakottamatta pyrin oppimaan uutta ja elämään tasapainossa.
Tämä blogi on ihmisen matkaa omaan itseensä ja tänne mahtuu kaikki mikä elämässä on.
Elämässä pinnalla tällä hetkellä oleminen kehoni kanssa.
Jalat meni alta jouluna 2012 ja laihdutus ja kunnon kohottaminen alkoi tammikuussa 2013.
Vuodessa kunto koheni hurjasti ja paino tippui reilut 10 kg.
Matka jatkuu normaalipainoon ja parempaan kuntoon...

torstai 30. toukokuuta 2013

Hemmetin hyttyset!

Tänään mulla olikin sitten kaksi "treeniä" jos niin voi sanoa.. Päivällä fustra pt;n kanssa sekä nyt illalla sitten käveltiin koirien kanssa kolmisen kilometriä. Ja oli muuten hyttysiä!

Asun maalla, haja-asutusalueella. Ja kuinka ollakaan olin onnellisesti unohtanut kuinka paljon täällä metsän keskellä onkaan hyttysiä. Alkumatkasta eli hieman vajaa kilometrin matkalla melkein uimme hyttysparvessa, ei ollut kivaa ei mulla eikä koirilla. Joten jouduimme pikkasen laittamaan nopeampaa tahtia kuin oli tarkoitus... siltikin joka paikka syöty :-(

Tein sitten sellaisen ratkaisun, että kun pojalla nyt on kortti, niin soitin ja kysyin että pääsisikö hakemaan meitä jos kävelisimme taajamaan asti kaupalle. Onnistui ja saimme siis loppumatkan kävellä vain muutaman hyttysen kanssa. Niitä kun ei ole läheskään niin paljon tuolla isolla tiellä ja taajamassa.

Omilla lenkeillä en olekaan hyttysten olemassaoloa niin huomannutkaan. Johtuneeko sitten nopeammasta vauhdista vai siitä että nyt olin ilta-aikaan liikkeellä?? Tietääkö joku onko hyttysiä enemmän iltaisin liikkeellä?


1 kommentti:

  1. Minulla on aina hyttysmyrkky mukana ja suihkuttelen sitä tarpeen mukaan. Ja lenkin ja venyttelyn jälkeen menen suhkuun niin ei se ole iholla pitkään ja lenkki on paljon mukavampi.

    Lenkillä sade on joskus yllättänyt ja on pitänyt soittaa kyyti kotiin, varsinkin jos on vähän viileempi ilma. Pikkutihkuhan ei mitään merkkaan.

    VastaaPoista