Olen nelikymppinen nainen tutustumassa itseeni, elämääni ja kaikkeen mikä siihen liittyy.
Lempeydellä, rakkaudella ja pakottamatta pyrin oppimaan uutta ja elämään tasapainossa.
Tämä blogi on ihmisen matkaa omaan itseensä ja tänne mahtuu kaikki mikä elämässä on.
Elämässä pinnalla tällä hetkellä oleminen kehoni kanssa.
Jalat meni alta jouluna 2012 ja laihdutus ja kunnon kohottaminen alkoi tammikuussa 2013.
Vuodessa kunto koheni hurjasti ja paino tippui reilut 10 kg.
Matka jatkuu normaalipainoon ja parempaan kuntoon...

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Viikko 33 / 2012

Maanantai:
Kehonkoostumus & Lihaskuntotesti
Uintiohjelma 900 m
Vatsat 100
Uinti 100 m
Venyttely 15 min

Tiistai:
Uinti 700 m
Jumppa 30 min
Venyttely 5 min

Keskiviikko:
Lepo

Torstai:
Uinti 800 m
Jumppa 30 min
Venyttely 10 min

Perjantai:
Kävelyä ja seisoskelua messuilla n. 5 tuntia

Lauantai:
Kävelyä markkinoilla pari tuntia.

Sunnuntai:
Lepo


Tiistaina olen ollut hieman kipeä maanantaisesta, lähinnä vatsalihakset ja kädet ovat särkeneet. Sitten vielä illalla vedin jumpan niin kovaa kuin suinkin jaksoin, ja samoin uidessa tein intervelleja. Ajatuksenani oli lämmittää lihakset kunnolla ja venytellä sitten joka paikka kunnolla. Mokasin kuitenkin enkä katsonut kelloa ja venyttely jäi muutamaan minuuttiin. Olen kotonakin vielä venytellyt sieltä täältä, mutta särkyä on kuitenkin, ja sellainen tunne että huomenna sattuu ja kovaa.. venyttelyt on mulle aina olleet tärkeät enkä ole juuri ollenkaan kivuista joutunut kärsimään. Harmittaa.

Keskiviikkonakin edellen vatsalihakset tosi kipeät. Kuulostelen itseäni ja jään suosiolla kotiin puuhailemaan muita juttuja..

..tostaina jälleen intoa täynnä ja vatsalihaksetkin antoi myöden lähteä hallille. Pienen pohtimistuokion jälkeen oivalsin (ohjaajan kanssa puhuttuani) että eräs syy vatsan kipeytymiseen on varmaankin se että tuossa treeni ohjelmassa on laudan kanssa tehtäviä pelkkiä potkuja ja silloin joudun syvillä vatsalihaksilla pitämään itseäni tasapainossa. Syvät lihakset on aina sellainen juttu joka mun korvaan kuulostaa erittäin hyvältä, sillä ne ovat juuri niitä kannattelevia lihaksia ja erittäin tärkeitä sellaisia. Ehköhän ne tuosta verry kohta puoleen, alkushokki kun on ohitettu :-)

KROOLIin eli vapaauintiin olen tutustunut tällä viikolla oikeastaan ensimmäistä kertaa. Alkaa sujua, siis silloin kun menen ihan hiljaa. Tavoitteena on vapari jossa otan happea vuorotellen molemmilta puolilta niin rasitus / liike tulee automaattisesti sitten molempiin puoliin. Pakko myöntää että oikealle menee huomattavasti sujuvammin kuin vasemmalle joka on tosi kankea. Mutta alussa olen, hengitystekniikkaa tarvii harjoitella enemmänkin ennen kuin alkaa sujua.

Perjantai vierähti ammattimessuilla jossa olimme kaiken kaikkiaan noin 6,5 tuntia. Arvoin olleeni tuosta ajasta noin 5 tuntia "jalkojen päällä" mikä kyllä rasitti tosi paljon. Join vettä liian vähän ja söin epäterveellisesti (pullaa, vohveleita jne.) joten kädet ja ennen kaikkea jalat turposivat ikävästi. Oi jospa ensi vuonna messuilla olo olisi helpompaa... Oli kyllä todella kiva reissu, puolison lisäksi mukaan lähtivät vanhempani ja varsinkin äitini ilo ja riemu messujen kauneudesta jäivät lähtemättömästi mieleeni.

Lauantaina sitten kävimme markkinoilla jossa kävelin jälleen muutaman tunnin. Äh, kävely on musta vaan niin tylsää jos ei ole mitään kivaa katseltavaa. Joten oikeastaan mun kävelyt sitten rajoittuukin näihin messu & markkina yms. kävelyihin. Polvet hieman kipeät.

Sunnuntaina teki mieli uimaan, mutta halli on edelleen viikonloppuisin suljettu. Ihan hyväkin, sillä loppujen lopuksi sunnuntaille tupsahteli touhua ja tohinaa ihan tarpeeksi.

Hyvä viikko. Tekemistä, reissaamista, tapaamisia, levollisia hetkiä.. elämää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti