Olen nelikymppinen nainen tutustumassa itseeni, elämääni ja kaikkeen mikä siihen liittyy.
Lempeydellä, rakkaudella ja pakottamatta pyrin oppimaan uutta ja elämään tasapainossa.
Tämä blogi on ihmisen matkaa omaan itseensä ja tänne mahtuu kaikki mikä elämässä on.
Elämässä pinnalla tällä hetkellä oleminen kehoni kanssa.
Jalat meni alta jouluna 2012 ja laihdutus ja kunnon kohottaminen alkoi tammikuussa 2013.
Vuodessa kunto koheni hurjasti ja paino tippui reilut 10 kg.
Matka jatkuu normaalipainoon ja parempaan kuntoon...

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Viikko 31 / 2012

Maanantai:
Lepo
(ok, hieman tasapainoharjoituksia laudalla)

Tiistai:
Uinti 700 m
vatsalihakset n. 120
(menin laskuissa sekaisin välillä, nämä tein kuitenkin vesijuoksukengät jalassa)
jumppa 30  min

Keskiviikko:
Uinti 1100 m

Torstai:
Uinti 500 m
Jumppa 30 min

Perjantai:
Uinti 600 m
Kevyttä jumppaa 20 min

Lauantai & Sunnuntai:
"Lepo"
(Laulaminen)

Tässä alkuviikosta on selvästi ollut sellaista kesälomafiilistä joka tulee kuumista aurinkoisista päivistä, eli illalla ei olekaan tullut mentyä nukkumaan vaan olen kukkunut pikkutunneille asti - tai jos olen mennyt ajoissa nukkumaan niin sitten pyörittyä hikisenä sängyssä. Joten olen nukkunut pitkään ja lähtenyt "käyntiin" todella hitaasti.

Keskiviikkona selvisi että uimahalli on nyt parin kuukauden ajan suljettu viikonloppuisin. Joten luultavasti sitten katson että liikuntapäivät ovat viikolla jo valmiiksi. Aiemmin olin ajatellut että joko lauantai tai sunnuntai käyn uimassa, mutta näin ollen sitten en.

Huh huh kun olikin tostaina jotenkin erityisen raskas jumppa. Tutuin uimavalvoja oli palannut lomalta ja jestas että pitääkin kovia jumppia, muutaman kuukauden tauko tosiaan tuntui... ensi tiistaina suoritan sitten viimeisen osion kandista.

Perjantaina kävin uimassa veljeni kanssa. Mieheni on sanonut minua jo jonkin aikaa Norpaksi uintiharrastukseni vuoksi, nyt sitten nimesin Veljen Saukoksi kun hänen uintityylistään tuli sellainen assosiaatio. Joten Norppa & Saukko puljasivat Saukon pitkän matkustuspäivän pois hänen turkistaan. Lisäksi sitten hieman jumpattiin ihan kahdestaan. Pyysin meille kaulimet käyttöön ja niiden kanssa sitten veivattiin ja naurettiin, sillä vesijumppa ei ole tottumattomalle mikään kovin yksikertainen juttu. Oli tosi kiva reissu hallille hänen kanssaan.

Viikonloppuna olin sitten reissun päällä ja vaikka laitoin tuonne että "lepo" niin ei se levolta tuntunut kuitenkaan. Sunnuntaina kun pääsin kotiin niin samantien menin olkkarin sohvalle päiväunille. Rankka reissu ja ihan liian vähän unta. Sitä mietin että kun tuota karaokea tuli harrastettua useamman tunnin verran ja siinä oikeasti tuli hiki, että lasketaanko se liikunnaksi..? ;-D

Saas nähdä miten ensi viikko menee, se aika kuusta alkoi juuri ja olen aika kipeä yleensä. Tiistaina oli suunnitteilla vielä se vaatteet päällä uinti 50 m siitä uimakandista..




2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin, olen ymmärtänyt että pari kertaa viikossa ylläpitää kuntoa ja jos liikuntaa lisää niin se sitten taas nostaa kuntoa johon pyrin. Ja näin kesällä tää halliliikunta nyt vain on niin kovin helppoa vähine pukeutumisineen jne. :-)

      Poista