Olen nelikymppinen nainen tutustumassa itseeni, elämääni ja kaikkeen mikä siihen liittyy.
Lempeydellä, rakkaudella ja pakottamatta pyrin oppimaan uutta ja elämään tasapainossa.
Tämä blogi on ihmisen matkaa omaan itseensä ja tänne mahtuu kaikki mikä elämässä on.
Elämässä pinnalla tällä hetkellä oleminen kehoni kanssa.
Jalat meni alta jouluna 2012 ja laihdutus ja kunnon kohottaminen alkoi tammikuussa 2013.
Vuodessa kunto koheni hurjasti ja paino tippui reilut 10 kg.
Matka jatkuu normaalipainoon ja parempaan kuntoon...

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Käden diagnoosi

No joo, lopputulemana röntgenistä ja tuosta hermorata tutkimuksesta oli se että hoitaja soitti ja kertoi että lääkärin sanoneen että vika on sitten jossain ristisiteessä tms kädessä, venähdys ja mahdollinen repeämä eivätkä sitten näköjään kuvauta sitä (ainakaan vielä, kuulemma jos vielä myöhemmin keväällä vaivaa eikä ole parantunut ollenkaan niin kuulemma kannattaa soitella takaisin sinne päin) vaan hoito-ohjeena mobilaattia ja särkylääkkeitä. No en syö särkylääkkeitä mielelläni ollenkaan, kyllähän mä nyt tän kivun kestän, mutta vaikeammalta tuntuu ajatus siitä että ilmeisesti on nyt sitten useammankin kuukauden kipeä ennen kuin mitään paranemista on havaittavissa. Ketuttaa, sillä kyllähän tää arkea haittaava on monella tavalla. Täysi maitopurkki on pikkaisen liian painava nostaa jotta kipua ei olisi, saksia voi käyttää jos vasemmalla auttaa jne. Mutta tällä nyt mennään, eipä sille mitään voi.

Oli helpottavaa lähteä tuollaisen jälkeen hallille, siellä saa kyllä arjen asiat karistettua ihanasti pois päästä...






2 kommenttia:

  1. Kyselepä systeriltäsi onko joku kohta mitä kannattaa painella että paranee. Minulle jo muutama hoitokerta auttoi (myös minulle lääkäri määräsi ison paketillisen särkylääkkeitä jota sitten kuureina olisin ottanut ties miten kauan).
    Ehkä sitä sidettä sitten kannattaa pitää koko ajan että saapi rauhassa levätä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, ihan sellaista olen tässä miettinytkin että jostakin tietoa ois kiva saada. Sen verran kehot oli nuo hoitsun ohjeistukset.. Me ollaan leikitty tänään siskon kanssa puhelinhippaa, katselen josko osuttaisiin luuri äärelle huomenna yhtäaikaa. :-)

      Poista