Olen nelikymppinen nainen tutustumassa itseeni, elämääni ja kaikkeen mikä siihen liittyy.
Lempeydellä, rakkaudella ja pakottamatta pyrin oppimaan uutta ja elämään tasapainossa.
Tämä blogi on ihmisen matkaa omaan itseensä ja tänne mahtuu kaikki mikä elämässä on.
Elämässä pinnalla tällä hetkellä oleminen kehoni kanssa.
Jalat meni alta jouluna 2012 ja laihdutus ja kunnon kohottaminen alkoi tammikuussa 2013.
Vuodessa kunto koheni hurjasti ja paino tippui reilut 10 kg.
Matka jatkuu normaalipainoon ja parempaan kuntoon...

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Keitettynä makaroonina

Ei oikein uinti meinannut kulkea eilisen bootcampin jälkeen. Tuntuu kun jalat olisi heilunut sinne tänne uidessa ja käsissä taisi olla lyijypainot. Jotenkin uimisen nautintohetki rajoittui jaksamattomuuden vuoksi. Vesijumppa sitten kulki omalla painollaan mukavasti. Sitä tulee verrattua juuri tässä kohdassa siihen missä olin aloittaessani. Vesi tuntui antavan paljon enemmän vastusta silloin, nyt tuo jumppa on kuin leikkiä vain vaikka siinä lämmin ja hengästyminenkin tulee hieman, niin lihakset eivät joudu enää koville. Bootcampit on tehnyt ihmeitä lihaskunnolle!

Huomenna "kylmälle salille" jossa en olekaan ollut aiemmin. Kuulemma soutelemme, mitä se sitten lie tarkoittaneekaan...

Ai niin, tänää kaivelin laatikosta vihon johon alan kirjaamaan syömisiä / kaloreita. Toivon mukaan päättäväisyys tässä asiassa kantaisi pidemmälle..





2 kommenttia:

  1. Ei minulla ole vihkoa mihin kirjaan, teen ne suoraan koneella.
    Pääasia että löytyy itsellesi sopiva tapa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin aluksi koneelle. Huomasin että siinä on huonoa kaksi asiaa: 1.) kone ei ole aina matkassa mukana. 2.) en opi MUISTAMAAN kaloreita kun kone laskee ne mun puolesta.

      Inhoan päässä laskemista. Inhoan numeroiden opettelua. MUTTA ne ovat tietoja joita tarvitsen, koskan EN AIO kirjata numeroita koko loppuelämääni. Nou, haluan ne ovat minussa tietona joka kantaa tämän elämänmuutosvaiheen jälkeenkin.

      Vihossa päivä nro 2 menossa. Tarvitsen sinne takakanteen selvästi kaloritaulukon jonne laitan ylös sellaisia juttuja joita mulla on tapana syödä.. yritin löytää suurimman pudottajan kalorikirjaa suomalaisesta mutta niillä ei ollut. Joku sellainen laukkuun mahtuva olisi aika kymppi juttu!

      Poista