Olen nelikymppinen nainen tutustumassa itseeni, elämääni ja kaikkeen mikä siihen liittyy.
Lempeydellä, rakkaudella ja pakottamatta pyrin oppimaan uutta ja elämään tasapainossa.
Tämä blogi on ihmisen matkaa omaan itseensä ja tänne mahtuu kaikki mikä elämässä on.
Elämässä pinnalla tällä hetkellä oleminen kehoni kanssa.
Jalat meni alta jouluna 2012 ja laihdutus ja kunnon kohottaminen alkoi tammikuussa 2013.
Vuodessa kunto koheni hurjasti ja paino tippui reilut 10 kg.
Matka jatkuu normaalipainoon ja parempaan kuntoon...

torstai 14. maaliskuuta 2013

Painonappeja ja bootcampia

Tiedättekö ne painonapit, jotka kuluvat niin että jonkin ajan päästä ne ponnahtaa helposti auki? Mulla on parissa vaatteessa ollut sellaisia. Hiljattain juuri erään ihmisen kanssa puhuin asiasta, todettiin että ne on juuri ne napit joita eniten käyttää. Esimerkiksi talvitakissani se nappi jonka laitan kiinni silloin kun laitan vain yhden napin enkä koko vetoketjua. Eräissä housuissani on myös samanlainen nappi, se taisi olla löysä jo silloin kun ostin nuo housut... Katin kontit ne mitään ole löystyneet! Nyt sen oivallan kun painoa on tippunut 6-7 kg. Ne on yksinkertaisesti vaan olleet aivan liian kovassa paineessa. Oivallettuani että nuo nappi-nepparit eivät enää aukea niin kuin ne vielä muutama viikko sitten aukesivat, oli aika höntti olo. Samaan aikaan nauratti ja harmitti.

Taisin alussa kuvitella meneväni bodypumppiin, mutta se tunti olikin sitten sitä bootcampia. Tuolloin olivat termit & nimet vielä hakusessa, eivätkä ne vieläkään ihan kohdillaan ole. Mutta eilen tosiaan oli elämäni ensimmäinen bodypump ja huh huh! Olo oli aika häkeltynyt, kun edessä oli painonnostajien tanko. Pikkuisen naurattikin kun koko homma tuntui niin epätoivoiselta katsellessani sitä tankoa ja niitä painoja. Laitoin kuitenkin pikkuiset painot ja kas, hommahan luonnistui! Kuten eräs ryhmäläinen sanoikin, kyllä ne punnerrukset ovat auttaneet paljon. Lisään vielä että tosiaan jos tämä tunti olisi ollut vaikka viisi viikkoa sitten olisi saattanut itku päästä. Nyt ei todellakaan, ja koska otin varmuuden vuoksi hyvin vähän painoa niin jäi sellainen olo että oishan tuossa vielä voinut pari kiloa lisääkin ainakin osassa sarjoista. Tuli vähän samanlainen olo kun ensimmäistä kertaa bodybalancessa, eli tykkään tykkään!

Tänään perusuimista, josko sen pari kilometriä saisi jälleen siellä altaassa uitua...


1 kommentti:

  1. BodyPump on oikea muokkaustunti, onnittelen. Olen kuullut että sillä saa nopeasti tuloksia, painoa vaan lisää sitä mukaa kun tuntuu. Sitä minäkin aion kokeilla jossakin vaiheessa kokeilla.

    VastaaPoista